Jump to content
Sign in to follow this  
RDW

MMI issues

Recommended Posts

Wondering if any other AV owners have had MMI issues.  Yesterday I was out and parked then went back and after start no volume on Radio or Media, Checked all my settings. I only got my volume back after about 6 ignition off/on resets. Previously I've had the MMI screen blank on start-up. Again after a few off/on I get the screen back. Maybe I have a bad MMI. Any suggestions would be appreciated...RDW

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have my 2018 AV have black screen on radio when I start. You can just hit one of the other buttons, like media, and then back to radio and the screen is back. Annoying. Have not had issue with no sound.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, repoanything said:

I have my 2018 AV have black screen on radio when I start. You can just hit one of the other buttons, like media, and then back to radio and the screen is back. Annoying. Have not had issue with no sound.

Interesting, thanx for that. I think I did do what you suggested (switching to media & back) in fact I think I hit every button on the consol Lol!! I was thinking maybe the system goes through a bite test every so often as the reason for the blank screen. As for the volume, that's still baffling...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...